Tamassy Klara OKNapjainkban korosztálytól függetlenül gyakori érintettséget és problémát jelent a túlzott gyomorsav-termelődés, ami összefüggésbe hozható életvitelhez kapcsolódó sajátosságokkal, a mozgás hiányával, a helytelen és mértéktelen táplálkozással, az elhízással és az egyén genetikai hátterével. Sokrétű kérdéskör, melyet dr. Tamássy Klára belgyógyász, gasztroenterológus szakorvossal boncolgatunk.

gyomorsav 1Minél ízletesebb az étel, annál kínzóbbak a következmények: a mellcsont mögött égő érzés keletkezik, és a sav elrontja a kellemes utóízt. Sok ember ismeri ezeket a tüneteket - gyakran azonban rosszul!
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Informed

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

 

AKCIÓINK!

ALMA AKCIOK