Tanacsadas 3Napjainkban mindent tervek szerint teszünk. Megtervezzük a hétvégénket, a nyaralásunkat, a lakásunkat, a gyerekeink születését. Miért ne tervezhetnénk meg az egészségünket is. Gyógyszertárunkban ingyenesen veheti igénybe  az Egyéni egészségtervének az elkészítését.
A preventív gondolkodás az egyik leghatékonyabb eszköz a megbetegedések elleni küzdelemben. A megelőzésben az egyénnek kiemelt szerepe van. Az egészségtudatos magatartás, a tudatos egészségszemlélet segíthet a megbetegedések megelőzésében, a jobb életminőség elérésében, illetve az egészségben eltöltött évek számának növelésében. E folyamatban az első lépés lehet az Egyéni Egészségterv elkészítése. A program célja az egyén egészségi állapotának fejlesztése, annak megtartása, illetve a tudatosabb egészségszemlélet és magartartás kialakítása.
Az Egyéni egészségterv elkészítése kb. 30 percet vesz igénybe. A további részletekről érdeklődjön személyesen a gyógyszertárban, vagy telefonon (06 1 382 0440), ill. e-mailben - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

 

AKCIÓINK!

ALMA AKCIOK